Al na vier ronden reden Belgisch kampioen Jelle Mannaerts en Benjamin Verraes van de rest weg. Jochen Deweer overbrugde als eerste de kloof en even later kwamen ook Axel Flet, Koen Demuynck, Ciske Aneca, Jari Carpentier en Jo Maes de drie voorin vervoegen. De acht werden er uiteindelijk zestien.

Net na half wedstrijd begon Jo Maes aan wat een lange solo zou worden. De vijftien achtervolgers keken vlug tegen een achterstand aan van 45 seconden, pas in de slotronden kwamen ze iets dichterbij. Jo Maes won uiteindelijk met 25 seconden op Jochen Deweer. Benjamin Verraes werd enkele tellen later derde, voor Ciske Aneca. Voor Jo Maes was het zijn zevende zege van het seizoen.

(WO)

Al na vier ronden reden Belgisch kampioen Jelle Mannaerts en Benjamin Verraes van de rest weg. Jochen Deweer overbrugde als eerste de kloof en even later kwamen ook Axel Flet, Koen Demuynck, Ciske Aneca, Jari Carpentier en Jo Maes de drie voorin vervoegen. De acht werden er uiteindelijk zestien. Net na half wedstrijd begon Jo Maes aan wat een lange solo zou worden. De vijftien achtervolgers keken vlug tegen een achterstand aan van 45 seconden, pas in de slotronden kwamen ze iets dichterbij. Jo Maes won uiteindelijk met 25 seconden op Jochen Deweer. Benjamin Verraes werd enkele tellen later derde, voor Ciske Aneca. Voor Jo Maes was het zijn zevende zege van het seizoen. (WO)