Met een aanval van het zevental Kilian Baillievier, Wesley Vercamst, Giel Bruyneel, Jens Vandenbogaerde, Jo Maes, Sebastien Grignard en Kevin Neirynck viel de beslissing reeds tijdens de studieronde. Het tempo lag voor Jo Maes, Giel Bruyneel en Kilian Baillievier blijkbaar te hoog. Het trio loste tijdens de elfde kringloop en werd door het peloton vervoegd.

Bij het ingaan van de slotronde zonderden Sebastien Grignard en Jens Vandenbogaerde zich af. Jens Vandenbogaerde spurtte vlot voor Sebastien Grignard naar zijn veertiende seizoenzege. Wesley Vercamst klopte Kevin Neirynck voor de derde plaats.

De volledige uitslag vind je hier:

(VW)

Uitslag Waregem

Met een aanval van het zevental Kilian Baillievier, Wesley Vercamst, Giel Bruyneel, Jens Vandenbogaerde, Jo Maes, Sebastien Grignard en Kevin Neirynck viel de beslissing reeds tijdens de studieronde. Het tempo lag voor Jo Maes, Giel Bruyneel en Kilian Baillievier blijkbaar te hoog. Het trio loste tijdens de elfde kringloop en werd door het peloton vervoegd.Bij het ingaan van de slotronde zonderden Sebastien Grignard en Jens Vandenbogaerde zich af. Jens Vandenbogaerde spurtte vlot voor Sebastien Grignard naar zijn veertiende seizoenzege. Wesley Vercamst klopte Kevin Neirynck voor de derde plaats.De volledige uitslag vind je hier: (VW)