De 22-jarige Jasper De Plus, de jongere broer van Laurens, sloot zijn laatste seizoen bij de beloften af met een overwinning in de Chrono des Nations. Eerder spreidde hij zijn tijdrijderscapaciteiten al ten toon met een zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap tijdrijden. Een tweede plaats in de tijdrit in de vijfdaagse Ronde van Oost-Vlaanderen bracht hem op dezelfde plaats in het eindklassement. De jonge renner zette een handtekening onder een contract tot eind 2021.

"Mijn laatste seizoen bij de beloften, waarin ik prof worden als doel in mijn achterhoofd had, sloot ik op een fantastische manier af met een overwinning in de Chrono des Nations", zegt Jasper. De bekroning volgde met een profcontract bij Wanty Gobert - Tormans voor de komende twee jaar. Ik ben enthousiast om deze stap in het duister te zetten. Het team zal mij bijstaan om mijn eerste stappen in het profpeloton te zetten en hoop dan ook zo veel mogelijk bij te leren. Ik will alle kansen grijpen die ik krijg! "

(Wanty-Gobert)

De 22-jarige Jasper De Plus, de jongere broer van Laurens, sloot zijn laatste seizoen bij de beloften af met een overwinning in de Chrono des Nations. Eerder spreidde hij zijn tijdrijderscapaciteiten al ten toon met een zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap tijdrijden. Een tweede plaats in de tijdrit in de vijfdaagse Ronde van Oost-Vlaanderen bracht hem op dezelfde plaats in het eindklassement. De jonge renner zette een handtekening onder een contract tot eind 2021."Mijn laatste seizoen bij de beloften, waarin ik prof worden als doel in mijn achterhoofd had, sloot ik op een fantastische manier af met een overwinning in de Chrono des Nations", zegt Jasper. De bekroning volgde met een profcontract bij Wanty Gobert - Tormans voor de komende twee jaar. Ik ben enthousiast om deze stap in het duister te zetten. Het team zal mij bijstaan om mijn eerste stappen in het profpeloton te zetten en hoop dan ook zo veel mogelijk bij te leren. Ik will alle kansen grijpen die ik krijg! "(Wanty-Gobert)