De Britten Samuel Painter en Tom Portsmouth bundelden de krachten in een vroege vlucht. Zij bouwden hierin een maximale voorsprong van 40 seconden op. Dit volstond uiteindelijk niet om buiten schot te blijven.

Onder impuls van Laurens Vandaele vormde zich immers finaal een achtervolgende groep met daarbij Thomas Day, Maxim Vanluchene, Seppe Debosschere, Théo Goebeert, Lawrence Stalpaert, Gust Lootens en Jan Van Roosbroeck.

Met nog twee ronden voor de boeg kwamen de acht achtervolgers mee voorin. De kopgroep van tien meldde zich voor de eindsprint. Gust Lootens trakteerde hierin zijn supporters op een tweede seizoenzege. Tom Portsmouth werd tweede en Laurens Vandaele derde.

(VW-Foto VW)

De Britten Samuel Painter en Tom Portsmouth bundelden de krachten in een vroege vlucht. Zij bouwden hierin een maximale voorsprong van 40 seconden op. Dit volstond uiteindelijk niet om buiten schot te blijven.Onder impuls van Laurens Vandaele vormde zich immers finaal een achtervolgende groep met daarbij Thomas Day, Maxim Vanluchene, Seppe Debosschere, Théo Goebeert, Lawrence Stalpaert, Gust Lootens en Jan Van Roosbroeck.Met nog twee ronden voor de boeg kwamen de acht achtervolgers mee voorin. De kopgroep van tien meldde zich voor de eindsprint. Gust Lootens trakteerde hierin zijn supporters op een tweede seizoenzege. Tom Portsmouth werd tweede en Laurens Vandaele derde.(VW-Foto VW)