"Corné sneed de schuine kant steeds net iets trager aan dan mezelf. Ik wou dus daar het verschil maken. En dat lukte", aldus Iserbyt. "Ik kende echter een slecht begin van mijn cross. Ik reed eerst lek. Dit op een zeer slecht moment, want net achter de materiaalpost. Daardoor moest ik een hele poos verder rijden met een lekke tube. Daarna kwam ik nog eens ten val. Niet goed om een stelselmatig ritme op te bouwen. Gaandeweg lukte het me wel."

Volgende week zondag staat het Belgisch kampioenschap op het programma. Daarin start Iserbyt als dé te kloppen man. "Ik ga rustig naar die titelstrijd toeleven. Niet te veel stress opbouwen. Wat trainen, rusten en televisie kijken. Zondag wil ik wel de wedstrijd van mijn leven rijden en eindigen als nummer 1", besloot Iserbyt.

(Belga)

"Corné sneed de schuine kant steeds net iets trager aan dan mezelf. Ik wou dus daar het verschil maken. En dat lukte", aldus Iserbyt. "Ik kende echter een slecht begin van mijn cross. Ik reed eerst lek. Dit op een zeer slecht moment, want net achter de materiaalpost. Daardoor moest ik een hele poos verder rijden met een lekke tube. Daarna kwam ik nog eens ten val. Niet goed om een stelselmatig ritme op te bouwen. Gaandeweg lukte het me wel."Volgende week zondag staat het Belgisch kampioenschap op het programma. Daarin start Iserbyt als dé te kloppen man. "Ik ga rustig naar die titelstrijd toeleven. Niet te veel stress opbouwen. Wat trainen, rusten en televisie kijken. Zondag wil ik wel de wedstrijd van mijn leven rijden en eindigen als nummer 1", besloot Iserbyt.(Belga)