"In de DVV kan je op bepaalde crossen toch wel wat voorsprong nemen op de concurrentie. Dat deed ik dus al tijdens de eerste wedstrijd, op de Koppenberg, van dit regelmatigheidscriterium. Ook zondag zullen de verschillen wel groot zijn, net als tijdens de Hotondcross in Ronse en in Baal op Nieuwjaarsdag. Dat is eigen aan die parcoursen", stelt Eli Iserbyt.

Zondag in Hamme zal er veel verwacht worden van de Pauwels Sauzen-Bingoalploeg want dan koerst men in de thuisbasis van manager Jurgen Mettepenningen. "Dat is een bijkomend gegeven waardoor we nog wat meer ons best moeten doen. Althans dat zal wel van ons gevraagd worden. Ik hoop dat we na Tabor in de beste omstandigheden kunnen afzakken naar Oost-Vlaanderen. Ik heb wel al aangetoond dat ik twee zware wedstrijden na elkaar zeker aankan. Dat bewees ik onder andere met Gieten en Kruibeke. Maar dat kan Mathieu van der Poel natuurlijk ook. Ik ga, ook al is Mathieu van der Poel nu aan zijn veldritseizoen begonnen, mijn eigen weg blijven gaan. Feit is wel dat Mathieu alsmaar beter wordt maar ik hoop het hem nog zeer moeilijk te maken."

(BELGA)

"In de DVV kan je op bepaalde crossen toch wel wat voorsprong nemen op de concurrentie. Dat deed ik dus al tijdens de eerste wedstrijd, op de Koppenberg, van dit regelmatigheidscriterium. Ook zondag zullen de verschillen wel groot zijn, net als tijdens de Hotondcross in Ronse en in Baal op Nieuwjaarsdag. Dat is eigen aan die parcoursen", stelt Eli Iserbyt.Zondag in Hamme zal er veel verwacht worden van de Pauwels Sauzen-Bingoalploeg want dan koerst men in de thuisbasis van manager Jurgen Mettepenningen. "Dat is een bijkomend gegeven waardoor we nog wat meer ons best moeten doen. Althans dat zal wel van ons gevraagd worden. Ik hoop dat we na Tabor in de beste omstandigheden kunnen afzakken naar Oost-Vlaanderen. Ik heb wel al aangetoond dat ik twee zware wedstrijden na elkaar zeker aankan. Dat bewees ik onder andere met Gieten en Kruibeke. Maar dat kan Mathieu van der Poel natuurlijk ook. Ik ga, ook al is Mathieu van der Poel nu aan zijn veldritseizoen begonnen, mijn eigen weg blijven gaan. Feit is wel dat Mathieu alsmaar beter wordt maar ik hoop het hem nog zeer moeilijk te maken."(BELGA)