Tim Declercq, bijgenaamd 'El Tractor' tekende zijn eerste contract bij de ploeg van Patrick Lefevere in 2017. In geen tijd ontpopte hij zich tot een belangrijke schakel in de ploeg, vooral door zijn harde labeur op het kop van het peloton.

Woensdag werd Declercq zijn contract tot eind 2021 verlengd. "Ik kan mijn droom blijven beleven", klinkt het in een persbericht. "We zijn heel snel tot een overeenkomst gekomen en ik ben blij dat ik nog twee jaar langer bij deze ploeg mag rijden. Ik ben heel trots op wat we al verwezenlijkt hebben en ik hoop mijn steentje te kunnen blijven bijdragen."

CEO Patrick Lefevere is ook in de wolken met het verlengde verblijf van Tim Declercq. "Hij heeft al meermaals bewezen dat hij een echte teamspeler is. Hij geeft alles voor onze kopmannen en we kunnen altijd op hem rekenen. Zijn contractverlenging is dan ook heel logisch."

Deceuninck-Quick-Step maakte de contractverlenging van Tim Declercq bekend met een filmpje op Twitter.

Tim Declercq, bijgenaamd 'El Tractor' tekende zijn eerste contract bij de ploeg van Patrick Lefevere in 2017. In geen tijd ontpopte hij zich tot een belangrijke schakel in de ploeg, vooral door zijn harde labeur op het kop van het peloton.Woensdag werd Declercq zijn contract tot eind 2021 verlengd. "Ik kan mijn droom blijven beleven", klinkt het in een persbericht. "We zijn heel snel tot een overeenkomst gekomen en ik ben blij dat ik nog twee jaar langer bij deze ploeg mag rijden. Ik ben heel trots op wat we al verwezenlijkt hebben en ik hoop mijn steentje te kunnen blijven bijdragen."CEO Patrick Lefevere is ook in de wolken met het verlengde verblijf van Tim Declercq. "Hij heeft al meermaals bewezen dat hij een echte teamspeler is. Hij geeft alles voor onze kopmannen en we kunnen altijd op hem rekenen. Zijn contractverlenging is dan ook heel logisch."Deceuninck-Quick-Step maakte de contractverlenging van Tim Declercq bekend met een filmpje op Twitter.