Wout van Aert doet het momenteel uitstekend in de Ronde van Frankrijk. Daarom is het voor het Dovy Natourcriterium in Roeselare een hele eer om hem aan de start te krijgen. "Wout is onze eerste topper uit de Tour 2019 die aan de start verschijnt en wat voor één", klinkt het.

Naast Wout van Aert hoopt de organisatie nog wat toppers aan de start te krijgen. "We maken ons sterk dat er dit jaar opnieuw een trui aan de start van het tiende Dovy Natourcriterium. We zijn volop bezig met gesprekken te voeren met trekpleisters uit de Tour en renners uit het voorjaar. We hopen om later nog enkele namen bekend te maken."

Wout van Aert doet het momenteel uitstekend in de Ronde van Frankrijk. Daarom is het voor het Dovy Natourcriterium in Roeselare een hele eer om hem aan de start te krijgen. "Wout is onze eerste topper uit de Tour 2019 die aan de start verschijnt en wat voor één", klinkt het.Naast Wout van Aert hoopt de organisatie nog wat toppers aan de start te krijgen. "We maken ons sterk dat er dit jaar opnieuw een trui aan de start van het tiende Dovy Natourcriterium. We zijn volop bezig met gesprekken te voeren met trekpleisters uit de Tour en renners uit het voorjaar. We hopen om later nog enkele namen bekend te maken."