Doe mee aan de pronostiek van de eerste etappe van de Binck Bank Tour

De Ier Sam Bennett won de vorige editie van de Binck Bank Tour in Ardooie. Hier fier op zijn fietsje van Metafox van Ardooise makelij. © (Foto JM)
Redactie KW

De aankomstlijn van de eerste etappe in de Binck Bank Tour wordt op dinsdag 29 september in de Ardooise Stationsstraat getrokken. De Ardooise Perskring richt naar goede gewoonte een pronostiek in.

De aankomstlijn van de eerste etappe in de Binck Bank Tour wordt op dinsdag, 29 september, in de Ardooise Stationsstraat getrokken. De Ardooise Perskring richt zoals gebruikelijk een pronostiek in. Deelnemen aan de pronostiek is volledig gratis en er ligt een mooie prijzenpot op tafel.

“Voor het verzamelen van de formulieren en de prijsuitreiking kunnen we helaas dit jaar geen beroep doen op de Groene Dreve, maar we krijgen de volle medewerking van Het Hoekske en van Vloerdecor”, klinkt het bij de perskring.

Er liggen deelnemingsformulieren in ‘t Hoekske aan het Polenplein. Daar kun je ook de ingevulde formulieren binnen brengen. De prijsuitreiking zal doorgaan op kermiszaterdag 10 oktober in de vernieuwde toonzaal van Vloerdecor in de Pittemsestraat.

Deelnemen is eenvoudig. Voorspel de winnaar van de etappe in Ardooie en voorspel hoe laat hij hier over de aankomstlijn zal bollen.

Deelnemen kan via het formulier dat ter beschikking ligt in diverse handelszaken of je kan ook online op eenvoudige manier je antwoord sturen. De website is www.perskringardooie.be. Na het versturen ontvang je een bevestiging.

Eén formulier per deelnemer, antwoorden moet voor 29 september om 14 uur. Een lijst van de deelnemers zal gepubliceerd worden op de website van de Binck Bank Tour.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier