Een ronde later kozen Laurens Vandaele, Diel Vergote, Kenneth Versteghen en Arthur Delattre het hazenpad. De vier kregen het gezelschap van nog eens vijf renners maar na zes ronden liep alles weer samen. Dan reed Kenneth Versteghen opnieuw weg van het peloton, nam tot 50 seconden voorsprong maar op iets minder dan 20 km van het einde sloten met Michiel Dejonghe, Diel Vergote, Lucas Dewachter en de Japanners Keitaro Horikawa, Keigo Yoshida en Hayato Uwano zes renners aan.

Te veel naar de zin van Diel Vergote die in zijn eentje de solotoer op ging en zijn poging tot een goed einde bracht. Met 27 seconden voorsprong op Lucas Dewachter boekte hij zijn tweede seizoenzege. Michiel Dejonghe werd nog even verder, ook afgescheiden, derde.

(WO)

Een ronde later kozen Laurens Vandaele, Diel Vergote, Kenneth Versteghen en Arthur Delattre het hazenpad. De vier kregen het gezelschap van nog eens vijf renners maar na zes ronden liep alles weer samen. Dan reed Kenneth Versteghen opnieuw weg van het peloton, nam tot 50 seconden voorsprong maar op iets minder dan 20 km van het einde sloten met Michiel Dejonghe, Diel Vergote, Lucas Dewachter en de Japanners Keitaro Horikawa, Keigo Yoshida en Hayato Uwano zes renners aan. Te veel naar de zin van Diel Vergote die in zijn eentje de solotoer op ging en zijn poging tot een goed einde bracht. Met 27 seconden voorsprong op Lucas Dewachter boekte hij zijn tweede seizoenzege. Michiel Dejonghe werd nog even verder, ook afgescheiden, derde. (WO)