Circus-Wanty Gobert start met Danny van Poppel als kopman

Danny Van Poppel (Circus Wanty-Gobert) (archief) © belga
Redactie KW

Circus-Wanty Gobert trekt zondag in Gent-Wevelgem de kaart van Danny van Poppel. De Nederlander werd vorig jaar al vijfde in de eendagswedstrijd in West-Vlaanderen.

“Iedereen is extra gemotiveerd om zich te tonen in dit bijzondere seizoen, en dat zal de komende weken niet anders zijn”, blikte Van Poppel vooruit.

“Hoop op goed weer”

“Ik voelde me zeer goed en de BinckBank Tour en de week die daar op volgde”, vertelt Van Poppel. “Het was een ideale voorbereiding voor de wedstrijden die er nu aankomen. Helaas is Parijs-Roubaix afgelast, maar er staan nog enkele mooie sprintwedstrijden op het programma. Het wedstrijdverloop van Gent-Wevelgem is vaak afhankelijk van de weersomstandigheden. Regen kan een grote chaos veroorzaken, ik hoop eerder op goed weer en wind. Dat ligt me en ik ben omringd door een goed team om me erdoor te loodsen.”

Van Poppel krijgt aan de start het gezelschap van zijn broer Boy, de Italiaan Andrea Pasqualon en verder de Belgen Timothy Dupont, Ludwig De Winter, Xandro Meurisse en Pieter Vanspeybrouck. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier