Voor de wegrit bij de mannen zijn Tiesj Benoot, Oliver Naesen, Pieter Serry, Jasper Stuyven, Wout van Aert, Greg Van Avermaet, Loïc Vliegen en Tim Wellens geselecteerd.

Bij de vrouwen gaat het om Valerie Demey (Oostkamp), Mieke Docx (Koksijde), Lone Meertens, Jesse Vandenbulcke (Geluwse roots), Julie Van De Velde (Aartrijke) en Fien Van Eynde.

Tijdrit

Voor het tijdrijden zijn bij de mannen Victor Campenaerts en Wout van Aert geselecteerd. Bij de vrouwen krijgen Ann-Sophie Duyck (Hulste) en Sara Van De Vel de kans het WK te rijden. (Belga)

Voor de wegrit bij de mannen zijn Tiesj Benoot, Oliver Naesen, Pieter Serry, Jasper Stuyven, Wout van Aert, Greg Van Avermaet, Loïc Vliegen en Tim Wellens geselecteerd.Bij de vrouwen gaat het om Valerie Demey (Oostkamp), Mieke Docx (Koksijde), Lone Meertens, Jesse Vandenbulcke (Geluwse roots), Julie Van De Velde (Aartrijke) en Fien Van Eynde.Voor het tijdrijden zijn bij de mannen Victor Campenaerts en Wout van Aert geselecteerd. Bij de vrouwen krijgen Ann-Sophie Duyck (Hulste) en Sara Van De Vel de kans het WK te rijden. (Belga)