BinckBank Tour komt op 2 september aan in Ardooie

Vorig jaar won Jasper Philipsen de rit met aankomst in Ardooie.© Belga
Vorig jaar won Jasper Philipsen de rit met aankomst in Ardooie.© Belga
Redactie KW

Wielerminnend Ardooie kijkt reikhalzend uit naar 2 september 2021. Dit is de datum waarop de BinckBank Tour de traditionele ritaankomst voorziet in de Stationsstraat in Ardooie.

Deze ronde van de Lage Landen loopt van 30 augustus met een rit in en om het Nederlandse Dokkum tot 5 september met de slotrit naar de Vesten in Geraardsbergen. Ardooie zit er dus middenin.

Als alles zoals voorzien verloopt op het vlak van de coronabeperkingen kunnen we rekenen op een meer normaler verloop van de ritaankomst. In tegenstelling tot 2020 zou er dan weer publiek mogelijk zijn aan de aankomstlijn en kan er in de Ark opnieuw een VIP gebeuren doorgaan.

De Ardooise perskring legt nu ook de eerste contacten om in samenwerking met de organisatoren de pronostiek te organiseren. Net zoals de winnaar van de etappe een Foxrider van Metafox krijgt is er als prijs voor de eerste Ardooienaar een Foxrider te winnen.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten