Bijna 200 toeschouwers trotseren de striemende regen op de Kezelberg in Moorsele

Ondanks het rotweer trotseerden bijna 200 mensen de regen om op de Kezelberg eerst de reclame- en daarna de echte Tourkaravaan te zien passeren. “Want zo’n gelegenheid doet zich niet snel weer voor”, klonk het.


Door de regen deed het dranktentje van Moorsele Koerse rechtover het Essostation op de helling gouden zaken. Een grote groep wielerfans was er al vanaf 10.30 uur op de afspraak. “Om toch maar niets te missen en op het gepaste moment onze favorieten toe te juichen”, leggen Martine De Blauwe uit Moorsele en haar vriendin Maddy Keirsebilck uit Wevelgem uit, terwijl ze samen van een glas cava genieten. Wie die favorieten zijn, moeten de beide dames nog bepalen, al vinden ze dat wij best wel eens een Belgische ritzege verdienen.

Bijna 200 toeschouwers trotseren de striemende regen op de Kezelberg in Moorsele


José Gadeyne en Eric Dhaeyere uit Ledegem en hun respectieve echtgenotes Annick en Sophie zijn er vooral voor de reclamekaravaan, maar willen toch straks ook de renners toejuichen. Dat doen ze zeker met het wielerpetje dat ze pas van een Toursponsor kregen toegeworpen.

(AV – Foto’s AV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.