Yves Lampaert en Remco Evenepoel zijn al een paar dagen in het teamhotel. Zij werken woensdag ook de tijdrit af, net zoals Victor Campenaerts, die overigens dinsdagavond, zoals beloofd, zijn baard liet afscheren met het oog op de tijdrit. Dat gebeurde door de Duitse wereldkampioen kapper, Nico Wolfram.

Tim Declercq, Tim Wellens, Oliver Naesen, Dylan Teuns, Greg Van Avermaet en Philippe Gilbert maakten pas dinsdag de oversteek. Na de vlucht Brussel-Manchester ging het naar York met een ingehuurde bus. Die reis duurde langer dan verwacht en de Belgen arriveerden pas om 20 uur in het teamhotel in plaats van 19 uur. "Het was een iets langere reis dan voorzien", zei Greg Van Avermaet. "We zaten bijna drie uur in de bus. Neen, ik heb geen live-beelden gezien van de tijdrit vandaag/dinsdag, wel zag ik foto's van de vele valpartijen voor de regen. Ik maak me geen zorgen, voor de wegrit zal dat wel meevallen, al is geweten dat ik het liever droog dan nat heb tijdens een koers."

Op de tijdrijders na, werken de Belgen woensdag een lange duurtraining af en verkennen ze een deel van de grote lus van het WK-parcours. Vanuit Skipton (zo'n 40 km na de start in Leeds) fietsen ze richting Harrogate, waar de aankomst ligt, al doen ze de lokale lus niet aan en rijden ze de stad niet in.

Overigens is de kamerverdeling als volgt: Tim Wellens en Tim Declercq delen een kamer, net zoals Greg Van Avermaet en Oliver Naesen, Dylan Teuns en Yves Lampaert en Philippe Gilbert en Remco Evenepoel.

(BELGA)

Yves Lampaert en Remco Evenepoel zijn al een paar dagen in het teamhotel. Zij werken woensdag ook de tijdrit af, net zoals Victor Campenaerts, die overigens dinsdagavond, zoals beloofd, zijn baard liet afscheren met het oog op de tijdrit. Dat gebeurde door de Duitse wereldkampioen kapper, Nico Wolfram.Tim Declercq, Tim Wellens, Oliver Naesen, Dylan Teuns, Greg Van Avermaet en Philippe Gilbert maakten pas dinsdag de oversteek. Na de vlucht Brussel-Manchester ging het naar York met een ingehuurde bus. Die reis duurde langer dan verwacht en de Belgen arriveerden pas om 20 uur in het teamhotel in plaats van 19 uur. "Het was een iets langere reis dan voorzien", zei Greg Van Avermaet. "We zaten bijna drie uur in de bus. Neen, ik heb geen live-beelden gezien van de tijdrit vandaag/dinsdag, wel zag ik foto's van de vele valpartijen voor de regen. Ik maak me geen zorgen, voor de wegrit zal dat wel meevallen, al is geweten dat ik het liever droog dan nat heb tijdens een koers."Op de tijdrijders na, werken de Belgen woensdag een lange duurtraining af en verkennen ze een deel van de grote lus van het WK-parcours. Vanuit Skipton (zo'n 40 km na de start in Leeds) fietsen ze richting Harrogate, waar de aankomst ligt, al doen ze de lokale lus niet aan en rijden ze de stad niet in.Overigens is de kamerverdeling als volgt: Tim Wellens en Tim Declercq delen een kamer, net zoals Greg Van Avermaet en Oliver Naesen, Dylan Teuns en Yves Lampaert en Philippe Gilbert en Remco Evenepoel.(BELGA)