Met een vroege aanval van Alec Segaert werden de verwachtingen op sportief vlak eveneens ingelost. De plaatselijke Gaëtan Verleyen was de eerste tegenaanvaller. Het was evenwel onder impuls van Lars Van Ryckeghem dat net voorbij halfkoers vroege vluchter Segaert tot de orde werd geroepen.

Vervolgens was het de beurt aan nationaal kampioen Arnaud De Lie om zijn duivels te ontbinden. De Luikenaar vatte met een kleine voorsprong de slotronde aan. In extremis kwamen Maxim Delrue en Lennert Bertels aansluiten. In een spurt met drie ging kampioen De Lie vlot Bertels en Delrue vooraf.

(VW)

Met een vroege aanval van Alec Segaert werden de verwachtingen op sportief vlak eveneens ingelost. De plaatselijke Gaëtan Verleyen was de eerste tegenaanvaller. Het was evenwel onder impuls van Lars Van Ryckeghem dat net voorbij halfkoers vroege vluchter Segaert tot de orde werd geroepen.Vervolgens was het de beurt aan nationaal kampioen Arnaud De Lie om zijn duivels te ontbinden. De Luikenaar vatte met een kleine voorsprong de slotronde aan. In extremis kwamen Maxim Delrue en Lennert Bertels aansluiten. In een spurt met drie ging kampioen De Lie vlot Bertels en Delrue vooraf.(VW)