Winnaars van manche Gerberit Beach Tour in Kortrijk bekend

© KDS
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Zondagnamiddag en vooravond vonden de finales plaats van de derde manche van het Belgisch Kampioenschap Beach Volley Gerberit Tour onder een bij wijlen stralende avondzon.

Zaterdag vonden de kwalificaties plaats. Op zondag 29 mei hadden de finales plaats. Dit onder het toeziend oog van voorzitter Jurgen Demolie van het organiserend BALTI Kortrijk Spurs, dat deel uitmaakt van United Spurs, en een massa sportliefhebbers. Bij de heren werd de finale gespeeld door Team Wit Dries Koekelkoren/Tom van Walle en Team Geel Martijn Colson/Dennis Deroey. Dries en Tom wonnen de wedstrijd met 2-0 (21-18 en 21-15).

© KDS

De finale bij de dames ging tussen Team Wit Lisa Van den vonder/Sarah Cools en Team Rood Océane Reul /Lien Van Geertruyden. Sarah en Lisa wonnen het pleit met 2-0 (21-12 en 21-16). “We zijn uiterst tevreden met het hoog speelniveau en de mooie opkomst van het publiek. Uiteraard zijn we ook blij met de locatie: opnieuw de Grote Markt van Kortrijk in plaats van de Lange Munte”, aldus de voorzitter.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.