Wim Vertenten volgend seizoen nieuwe coach VKt Torhout A

Wim Vertenten. © Kurt
Redactie KW

Wim Vertenten, die eerder zijn afscheid aankondigde bij Elckerlyc Zwevezele, wordt volgend seizoen de nieuwe coach van VKt Torhout.

Het is al enige tijd geweten dat Stefaan Decoster op het einde van het seizoen definitief stopt als coach van VKt Torhout A. Vandaag meldt de volleyclub bij monde van ploegbegeleider Geert Coens dat een opvolger is gevonden in de persoon van Wim Vertenten (34) volgend.

“Omdat we volgend seizoen door de competitiehervorming wellicht op een lager niveau (niveau 3) zullen uitkomen, waren we niet onmiddellijk op zoek naar een coach met adelbrieven, maar eerder naar iemand die met het nodige enthousiasme onze jonge groep wou begeleiden. We weten al langer dat Wim Vertenten een goede en gedreven coach is. We voelden in de verkennende gesprekken ook onmiddellijk aan dat hij erg gemotiveerd was om de uitdaging aan te gaan. We zijn dan ook heel blij dat we vandaag officieel kunnen melden dat Wim Vertenten volgend seizoen bij VKt aan de slag gaat”, zegt Geert Coens.

Zedelgemnaar Wim Vertenten was in het verleden vooral actief op het niveau van eerste provinciale (VT Brugge A en Elckerlyc Zwevezele) en gaf eerder al aan dat hij aan een nieuwe uitdaging toe was. Uiteraard kijkt hij ernaar uit om vanaf volgend seizoen op nationaal niveau aan de slag te gaan.

(PDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier