West-Vlamingen verliezen kleine finales op World Tour beachvolleytornooi in Knokke-Heist

© VDB
Redactie KW

Anshel Ver Eecke, samen met Tim Lemmens, Maud Catry en Els Vandesteene verloren zondag hun wedstrijd om de derde plaats.

West-Vlamingen Anshel Ver Eecke en Tim Lemmens uit Vosselaar haalden als enige Belgische mannelijke duo de slotdag op het World Tour Beachvolleybaltornooi op het evenementenstrand van Duinbergen. Een week geleden greep dit duo op dezelfde locatie nog zilver op het BK. Op het internationaal tornooi met een ster verloor het Belgische duo in het duel om de derde plaats met 0-2 tegen de Oostenrijkers Trummer-Seiser. De finale werd met 2-1 gewonnen door de Fransen Silvestre-Platre tegen de Russen Gusev-Shustrov.

De West-Vlaamse dames Maud Catry en Els Vandesteene moesten zich eveneens tevreden stellen met de vierde plaats. Zij behaalden de week voordien nog brons op het BK. Zij verloren internationaal in de halve finale tegen een Deens duo met 1-2. In de strijd om de derde plaats verloren zij van de Nederlanders Van Driel-Schoon met 2-0. In de damesfinale waren de Columbianen Gorda-Andrea sterker dan de Denen. Beide Belgische teams houden aan hun vierde plaats 400 dollar over. De winnaars krijgen 1.000 dollar.

(ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier