"De locatie van het WK is nog niet bekend, maar stiekem hoop ik op volleyballand Brazilië", klinkt het bij de tevreden coach Mieke Moyaert uit Zwevezele. "We zijn inderdaad heel blij met deze kwalificatie, want door de coronacrisis was de voorbereiding echt niet evident." Niet alleen de coach is een West-Vlaamse, de kern telde ook drie spelers uit onze provincie: Jasper Verhamme en Basil Dermaux uit Roeselare en Simon Luka Vlahovic uit Beernem.

Naast het WK wacht voor de Young Red Dragons ook nog de Olympische Jeugdspelen in Slovakije. "Al blijft het afwachten wanneer de Spelen effectief zullen plaatsvinden", weet coach Mieke Moyaert. "Aanvankelijk was het tornooi voorzien voor 2021, maar er gaan stemmen op om het uit te stellen tot 2022."

"De locatie van het WK is nog niet bekend, maar stiekem hoop ik op volleyballand Brazilië", klinkt het bij de tevreden coach Mieke Moyaert uit Zwevezele. "We zijn inderdaad heel blij met deze kwalificatie, want door de coronacrisis was de voorbereiding echt niet evident." Niet alleen de coach is een West-Vlaamse, de kern telde ook drie spelers uit onze provincie: Jasper Verhamme en Basil Dermaux uit Roeselare en Simon Luka Vlahovic uit Beernem. Naast het WK wacht voor de Young Red Dragons ook nog de Olympische Jeugdspelen in Slovakije. "Al blijft het afwachten wanneer de Spelen effectief zullen plaatsvinden", weet coach Mieke Moyaert. "Aanvankelijk was het tornooi voorzien voor 2021, maar er gaan stemmen op om het uit te stellen tot 2022."