https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Wereldprimeur: nu ook GIF’s van Knack Volley Roeselare

Ook Vince Verhanneman mocht enkele GIF's maken.
Lode Blomme

De spelers van Knack Volley Roeselare én mascotte Gust hebben 100 leuke GIF’s gemaakt die je kan vinden op Instagram, Facebook Messenger en Snapchat.

Daarmee is Knack Volley de eerste volleybalploeg ter wereld die dit heeft gerealiseerd. De opnames vonden plaats bij Clementine, het videoproductiehuis van libero Stijn Dejonckheere.

Ook GIF van Vince Verhanneman

Opvallend: ook Vince Verhanneman, het oudste zoontje van Knack-speler Matthijs mocht enkele schattige GIF’s maken. Zo neemt de 6-jarige Vince, die intussen ook volleybal speelt, onder meer dezelfde poses aan als zijn volleyballende vader, kruipt hij uit een koelbox en voert hij het perfecte blok uit.

Bij de volgende thuiswedstrijden in de play-offs van Knack Volley tegen Menen (6 april) en Aalst (19 paril) kunnen de supporters een bericht op Instagram, Facebook of Snapchat plaatsen en gebruikmaken van hun favoriete GIF. De mooiste, leukste en creatiefste posts worden gerepost op de account van Knack Volley Roeselare. En voor de goeie zoekers, er staan ook enkele GIF’s van Knack Volley op WhatsApp!

Alle GIF’s kan je vinden op: https://giphy.com/Knack_Volley_Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.