Weer pech voor Decospan VT Menen: Seppe Rotty onbeschikbaar na spoedoperatie

Seppe Rotty is met spoed geopereerd aan de appendix.© MPM
Seppe Rotty is met spoed geopereerd aan de appendix.© MPM
Redactie KW

Het geluk staat dezer dagen niet aan de zijde van Decospan VT Menen. Nadat kapitein Jelle Sinnesael vorige week zijn pink brak op training, moest Seppe Rotty zondag opgenomen worden in het ziekenhuis van Torhout voor een spoedoperatie aan de appendix.

De jonge beloftevolle aanvaller was pas hersteld van zijn enkelblessure en zou vanaf deze week weer voluit kunnen trainen. Maar daar stak zijn appendix dus een stokje voor. Rotty werd zondagmorgen met hevige buikpijn opgenomen in het Rembertziekenhuis van Torhout waar hem een spoedoperatie wacht. “Nog geen idee hoe ernstig het is”, laat de speler weten vanuit het ziekenhuis. “Ik hoop om zo snel mogelijk weer te trainen en om fit te geraken voor de play-offs. Mijn lesvrije week had ik me ook wel anders voorgesteld”, zucht de Meense springveer.

Frank Depestele zal de komende week dus weer moet puzzelen op training. Sinnesael is vier à zes weken out, Yentl Bille heeft nog last van de adductoren, Ver Eecke moet nog doseren na zijn knieblessure en nu ontbreekt Seppe Rotty weer. Geluk bij een ongeluk: de volgende officiële wedstrijd van Menen staat pas op 27 februari gepland.

(MPM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.