Volle 1-3 winst voor Lendelede bij Haacht

Joppe Paulides. © (Foto VDB)

Black and White Comany Lendelede blijft ook na d verplaatsing naar Haacht dat voor heel wat weerwerk zorgde zonder puntenverlies op kop van de klassering.

Lendelede-coach Hungenaert posteerde Paulides weer als opposite en bracht een door een lichte bessure gehinderde Vandenberghe elke set wel even in aan het net als blokversterking. Lendelede met Balduyck en weer Coucke als receptie/hoek scoorden die eerste set geregeld waardoor de bezoekers de partij onder controle hielden. Haacht zorgde met een secure verdediging wel voor degelijk weerwerk en de Lendeleedse aanvallers kregen niet altijd direct de bal op de grond.

De eerste herneming was er wel weer een oponthoud door een mankement aan de wedstrijdcomputer waarbij de thuisploeg beter uit die storing kwam en 25-21 gelijk stelde.In set drie bleef Haacht tot 18-17 gelijke tred houden met Lendelede dat dan wel secuurder afwerkte naar 18-25. Zelfde scenario zowat de vierde beurt waarbij Lendelede maar bij 15-16 het verschil kon maken naar de 21-25 totaalwinst.