Een heus huzarenstukje wat de ploeg van coach Kris Debouck dit seizoen liet zien. Als nieuwkomer in tweede provinciale draaide Vlamvo B van op speeldag 1 bovenaan mee, om na Nieuwjaar de koppositie te pakken en die niet meer uit handen te geven. Van titelstress was in de cruciale match tegen Mardavo Marke geen sprake. "We leverden in set 1 en 2 een totaalprestatie af waar de tegenstander weinig tegen in kon brengen", glundert coach Kris Debouck.

"In set drie, toen het even wat minder liep, toonden de meisjes de mentale veerkracht die tekenend is voor de progressie die dit seizoen gemaakt is. Ik ben een heel fiere coach. Niemand had verwacht dat we nogmaals zouden promoveren, en al zeker niet dat we de titel zouden pakken. Maar wij hebben toch maar mooi bewezen tot welke grootse prestaties deze ploeg in staat is."

(TV

Een heus huzarenstukje wat de ploeg van coach Kris Debouck dit seizoen liet zien. Als nieuwkomer in tweede provinciale draaide Vlamvo B van op speeldag 1 bovenaan mee, om na Nieuwjaar de koppositie te pakken en die niet meer uit handen te geven. Van titelstress was in de cruciale match tegen Mardavo Marke geen sprake. "We leverden in set 1 en 2 een totaalprestatie af waar de tegenstander weinig tegen in kon brengen", glundert coach Kris Debouck. "In set drie, toen het even wat minder liep, toonden de meisjes de mentale veerkracht die tekenend is voor de progressie die dit seizoen gemaakt is. Ik ben een heel fiere coach. Niemand had verwacht dat we nogmaals zouden promoveren, en al zeker niet dat we de titel zouden pakken. Maar wij hebben toch maar mooi bewezen tot welke grootse prestaties deze ploeg in staat is."(TV