VKt Torhout ontvangt Hermes Oostende in de beker van België

De spelers in het seizoen 2018-2019. © VKt Torhout
Redactie KW

Als Hermes een bekerfinale wil spelen, moet het voordien topper Asterix Beveren elimineren. Bij de mannen is Roeselare-Maaseik uitgesloten als finale.

De achtste finales om de beker van België (20-21 oktober) bij de vrouwen bevat een pittige bekerderby. VKt Torhout, dat Bevo Roeselare uitschakelde, ontvangt Hermes Oostende. Wie deze bekerfase overleeft, bekampt in de kwartfinales Tchalou of Gent. In de halve finales volgt dan een duel met wellicht Asterix Beveren of ook Tongeren, Charleroi of Zoersel.

VKt Torhout ontvangt Hermes Oostende in de beker van België

Lendelede ontvangt in de achtste finales Oudegem. Bij winst bekert Lendelede daarna tegen As of Antwerp. In de halve finales wacht dan Michelbeke, Noorderkempen, Aubel of Farciennes.

Finale Roeselare-Maaseik uitgesloten: dat opent perspectieven op een bekerfinale voor Par-Ky Menen

In de achtste finales om de beker van België bij de mannen reist Roeselare naar Puurs. Bij winst volgt een duel tegen de winnaar van de match Lendelede-Hemiksem. In de halve finales volgt dan een confrontatie met Maaseik, Zoersel, Leuven of Booischot. Een finale tegen Maaseik is dus uitgesloten, maar dat biedt opportuniteiten voor anderen.

VKt Torhout ontvangt Hermes Oostende in de beker van België

Menen reist in de achtste finales naar Noorderkempen. Bij winst speelt Menen tegen de winnaar van de wedstrijd Nijvel-Gent. In de halve finales is de tegenstander Waremme, Achel, Guibertin of Aalst.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier