Gisteren verloor het team van coach Stefaan Decoster met 3-2 in Zandhoven maar deze nipte nederlaag is uiteindelijk niet fataal geworden om alsnog het behoud in Liga B alsnog te verzekeren.

Door het verlies van Bevo Roeselare en Namur Volley houden de Torhoutenaren drie ploegen achter zich in de rangschikking. Dit is voldoende om volgend seizoen opnieuw in Liga B te mogen aantreden.

Na de heenronde hadden de Torhoutse dames amper twee keer gewonnen maar na de winterstop verloren ze slechts drie van de laatste negen wedstrijden.

Coach Stefaan Decoster is uiteraard in de wolken met de onverhoopte redding van zijn team. "Na de heenronde gaf ik geen cent meer voor het behoud maar mirakels kunnen blijkbaar toch nog in de sport. Ik heb nooit opgegeven en ben altijd positief blijven werken met mijn groep."

Een dikke proficiat voor de Torhoutse dames en hun gedreven coach!

(PDC)

Gisteren verloor het team van coach Stefaan Decoster met 3-2 in Zandhoven maar deze nipte nederlaag is uiteindelijk niet fataal geworden om alsnog het behoud in Liga B alsnog te verzekeren.Door het verlies van Bevo Roeselare en Namur Volley houden de Torhoutenaren drie ploegen achter zich in de rangschikking. Dit is voldoende om volgend seizoen opnieuw in Liga B te mogen aantreden.Na de heenronde hadden de Torhoutse dames amper twee keer gewonnen maar na de winterstop verloren ze slechts drie van de laatste negen wedstrijden.Coach Stefaan Decoster is uiteraard in de wolken met de onverhoopte redding van zijn team. "Na de heenronde gaf ik geen cent meer voor het behoud maar mirakels kunnen blijkbaar toch nog in de sport. Ik heb nooit opgegeven en ben altijd positief blijven werken met mijn groep."Een dikke proficiat voor de Torhoutse dames en hun gedreven coach! (PDC)