In set 1 en 2 komt Bevo tekort tegen de talenten uit de topsportschool die gretig hun kunnen ,gekoppeld aan gestalte en kracht, etaleren. In beide sets gaat het aanvankelijk gelijk op maar blijkbaar kan Bevo zich op verplaatsing toch moeilijker motiveren om er direct vol voor te gaan. Enkele mindere recepties bij Bevo, de spelverdeelster moet te veel lopen, en een paar kill-blocks van de thuisploeg zorgen voor vlotte setwinsten van TSV.

In set 3 voert coach Kris Supply enkele wissels door : met succes want Bevo loopt zowaar uit tot 1-7. Bij 7-9 komt TSV gevaarlijk terug dichtbij. Het sein voor Bevo om nu toch voluit te gaan en hoe : Bevo overklast zowaar TSV en wint set 3 met overduidelijke cijfers.

Zelfde prima start van Bevo in set 4 : een donderpreek van thuiscoach Frauke Dirickx bij 3-7 valt in dovemans oren. Bevo loopt uit tot 3-11 en een 2de TO voor TSV. Gestaag knabbelt de thuisploeg nu aan de achterstand en in een nagelbijtend slot haalt Bevo set 4 binnen met 23-25. De SR had het in die fase niet onder de markt met enkele dubieuze beslissingen als gevolg.

Set 5 dan : via 5-5 / 8-5 en 11-7 lijkt TSV de winst binnen te halen. Bevo laadt zich nog éénmaal op en komt terug tot 13-12. De thuisploeg gaat uiteindelijk met set en match lopen via 15-13.

(GS)

In set 1 en 2 komt Bevo tekort tegen de talenten uit de topsportschool die gretig hun kunnen ,gekoppeld aan gestalte en kracht, etaleren. In beide sets gaat het aanvankelijk gelijk op maar blijkbaar kan Bevo zich op verplaatsing toch moeilijker motiveren om er direct vol voor te gaan. Enkele mindere recepties bij Bevo, de spelverdeelster moet te veel lopen, en een paar kill-blocks van de thuisploeg zorgen voor vlotte setwinsten van TSV.In set 3 voert coach Kris Supply enkele wissels door : met succes want Bevo loopt zowaar uit tot 1-7. Bij 7-9 komt TSV gevaarlijk terug dichtbij. Het sein voor Bevo om nu toch voluit te gaan en hoe : Bevo overklast zowaar TSV en wint set 3 met overduidelijke cijfers.Zelfde prima start van Bevo in set 4 : een donderpreek van thuiscoach Frauke Dirickx bij 3-7 valt in dovemans oren. Bevo loopt uit tot 3-11 en een 2de TO voor TSV. Gestaag knabbelt de thuisploeg nu aan de achterstand en in een nagelbijtend slot haalt Bevo set 4 binnen met 23-25. De SR had het in die fase niet onder de markt met enkele dubieuze beslissingen als gevolg.Set 5 dan : via 5-5 / 8-5 en 11-7 lijkt TSV de winst binnen te halen. Bevo laadt zich nog éénmaal op en komt terug tot 13-12. De thuisploeg gaat uiteindelijk met set en match lopen via 15-13.(GS)