Trainer Igor Juricic verlaat Prefaxis Menen

Wat al een tijdje in de lucht hing is zaterdag na de match tegen Roeselare ook bevestigd. © MPM
Redactie KW

Wat al een tijdje in de lucht hing is zaterdag na de match tegen Roeselare ook bevestigd: trainer Igor Juricic (41) verlaat Prefaxis na amper één seizoen.

De Kroaat leverde voortreffelijk werk af en haalde het maximum uit zijn beperkte kern, met een derde plaats als resultaat. Ook qua persoon bleek Juricic een verademing voor het Belgisch volleybal. Zelfs de bankzitters konden zijn keuzes wel plaatsen.

De Menen-coach kiest straks voor een avontuur in Frankrijk, waar hij als speler ook een mooie loopbaan kende. Tourcoing -nu nog in de Pro B- wordt er zijn volgende club. Hij nam zaterdag uitgebreid afscheid van zijn spelersgroep.

Voor Prefaxis komt het vertrek onverwacht, aangezien de coach vorig jaar een contract tekende voor twee seizoenen. Een opvolger is er nog niet, maar misschien ligt de weg wel open voor Kris Tanghe, die al een seizoen zonder club zit en die Menen in het verleden al mooie diensten bewees. De Bissegemnaar is echter ook in de running om jeugdcoördinator te worden bij Knack Roeselare.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier