https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Stefan Bergez en Pervol Ruiselede mikken op de middenmoot

Stefan Bergez is blij dat de competitie weer begonnen is. © Bart Vandenbroucke
Redactie KW

In de eerste wedstrijd konden de Heren A van Pervol Ruiselede een punt pakken. Spelverdeler Stefan Bergez weet dat er ook meer had ingezeten. Komend weekend ontvangen ze Torhout.

“De eerste match tegen Kortrijk was zeer leuk om te spelen. Eindelijk weer een competitiematch”, opent de 32-jarige spelverdeler Stefan Bergez uit Sint-Andries die wel van Ruiselede afkomstig is. “Maar we blijven met gemengde gevoelens achter. Enerzijds een wrang gevoel omdat er toch meer in zat en anderzijds zijn we wel opgelucht dat we al een punt hebben.”

“We nemen uiteraard de goede zaken van vorige week mee naar komend weekend. Zo zat de defence goed en hadden we ook een relatief goede opslag. We weten waaraan we moeten werken en we bouwen verder met het enthousiasme en de teamspirit van vorige week.”

Moeilijke wedstrijd

“Tegen Torhout verwacht ik wel dat het een stuk moeilijker zal zijn. Ik denk dat zij bovenaan zullen meedraaien, net als Kortrijk. Toch schat ik Torhout hoger in met meer ervaring in de ploeg. Ze zullen moeilijk te kloppen zijn. Dat is altijd zo en zal dit seizoen wellicht niet anders zijn.”

“Veel ploegen zijn enorm versterkt, maar ik denk dat we de middenmoot mogen ambiëren. We zullen daarvoor wel stevig uit onze pijp moeten komen. Iedereen kan van iedereen winnen in deze reeks. We mogen ons iedere week aan een leuke wedstrijd verwachten. Gelukkig is er momenteel niemand geblesseerd en kunnen we goed trainen.”

“Ik hoop dat ik zoveel mogelijk kan spelen en me verbeteren en iedere week met de ploeg trots kan zijn op onze prestatie. Als we er alles aan gedaan hebben en plezier hebben, hoeft een nederlaag niet altijd zo erg te zijn.” (RV)

Zondag 26 september om 18 uur: Pervol Ruiselede A – Rembert Torhout Heren

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.