Sportpetje af voor… Milissa Opsommer, die (opnieuw) de dubbel pakt met Ro Time Dadizele

Lode Blomme

Iedere week gaat de sportredactie op zoek naar een sporter die een goede prestatie neerzet, maar daarbij niet de nationale media haalt. Deze week viel ons oog op Milissa Opsommer, die met Ro Time Dadizele A als derdeprovincialer de Beker van West-Vlaanderen volleybal won nadat het eerder ook al kampioen was geworden.

De 26-jarige receptie-hoekspeelster Milissa Opsommer had als kapitein een belangrijk aandeel in de dubbel van haar ploeg. Vorige week werd Ro Time Dadizele nog kampioen in derde provinciale A op het terrein van eerste achtervolger Volare Roeselare A, op paasmaandag kwam daar de Beker van West-Vlaanderen bij na een ultraspannende vijfsetter tegen eersteprovincialer VT Brugge.

Dadizele trok in Torhout uiteindelijk aan het langste eind na 18-25, 25-18, 23-25, 25-20 en 15-12, hoe dan ook een straffe prestatie, ook al was er door het reeksverschil in elke set een voorgift van vier punten. Voor de Ledegemse Milissa Opsommer meteen de tweede dubbel die ze realiseert met haar club. Zo’n tien jaar geleden pakte Dadizele de titel in eerste provinciale en promoveerde het met ook de Beker van West-Vlaanderen op zak naar divisie. Ook Jellien Meersman, die gisteren in de bekerfinale enkele keren mocht invallen, maakte toen overigens deel uit van de kern.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.