Spelers KSCT Menen supporteren voor stadsgenoten Par-ky

© MPM
Maxime Petit
Maxime Petit Sportmedewerker

Hoog bezoek voor Volley Club Menen dat woensdag voor de terugwedstrijd in de 1/16de finales van de Europese Challenge Cup tegen het Zwitserse Schönenwerd alle kernspelers en entourage van KSCT Menen mocht verwelkomen in de VIP. De fusieploeg is de fiere leider in derde amateurklasse en puurde uit de laatste tien wedstrijden een unieke 30 op 30.

De uitnodiging kadert in een samenwerking tussen beide clubs. Vorig jaar kreeg Par-ky al spelers en supporters van KV Kortrijk op visite, maar dit keer zochten ze een deal dichter bij huis. Naast de spelers en de technische staf mochten ook alle supporters van KSCT Menen woensdag gratis genieten van Europees topvolleybal in de Vauban. KSCT Menen nodigt op zijn beurt de spelers, de technische staf en supporters van Par-ky Menen uit voor het duel tegen KFC Eppegem op zondag 14 januari om 15 uur. Een topduel tussen de nummer één en de nummer twee uit de rangschikking.

Het clubbestuur gaat op 28 januari tegen Wetteren zelfs nog een stap verder en inviteert dan alle inwoners van Menen om gratis te proeven van een wedstrijd in de grensstad. “We willen zo onze dankbaarheid tonen tegenover het stadsbestuur voor de inspanningen die ze de voorbije jaren deden voor onze club(er werd vorige week beslist dat er een kunstgrasveld met atletiekpiste komt op de Vauban met een kostenplaatje van 850.000 euro, red). We hopen dat we met deze geste heel wat inwoners naar ons stadion kunnen lokken”, zegt voorzitter Benoit Deny.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten