In de kwartfinales om de beker van West-Vlaanderen bij de vrouwen is de wedstrijd Zedelgem A-Zwevezele A de enige confrontatie tussen twee eersteprovincialers. In de drie andere matchen is telkens een tweedeprovincialer gastvrouw voor een eersteprovincialer: Hermes Oostende B-Bevo Roeselare B, Wingene B-Waregem A, VKT Torhout C-Dadizele A. Die wedstrijden hebben plaats in het weekeinde van 5 en 6 januari.

In hetzelfde weekeinde spelen ook de mannen hun kwartfinales om de beker van West-Vlaanderen. De enige overgebleven derdeprovincialer, Olva Brugge B, reist naar eersteprovincialer Beernem A. Tweedeprovincialer Doskom Moorslede ontvangt Citivo Gits. Die andere tweedeprovincialer, Hermes Oostende, reist naar Zedelgem B. Het duel Tielt B-Knack Roeselare C is de enige kwartfinale tussen twee eersteprovincialers.

(PR)

In de kwartfinales om de beker van West-Vlaanderen bij de vrouwen is de wedstrijd Zedelgem A-Zwevezele A de enige confrontatie tussen twee eersteprovincialers. In de drie andere matchen is telkens een tweedeprovincialer gastvrouw voor een eersteprovincialer: Hermes Oostende B-Bevo Roeselare B, Wingene B-Waregem A, VKT Torhout C-Dadizele A. Die wedstrijden hebben plaats in het weekeinde van 5 en 6 januari.In hetzelfde weekeinde spelen ook de mannen hun kwartfinales om de beker van West-Vlaanderen. De enige overgebleven derdeprovincialer, Olva Brugge B, reist naar eersteprovincialer Beernem A. Tweedeprovincialer Doskom Moorslede ontvangt Citivo Gits. Die andere tweedeprovincialer, Hermes Oostende, reist naar Zedelgem B. Het duel Tielt B-Knack Roeselare C is de enige kwartfinale tussen twee eersteprovincialers.(PR)