Sébastien Notredame is nieuwe trainer-coach van Bevo Beobank Roeselare C

Sébastien Notredame. © foto a-JD
Stijn Moerman

De Beverse damesvolleybalploeg heeft voor volgend seizoen een nieuwe trainer beet voor zijn derde seniorenploeg uit eerste provinciale.

De C-ploeg van Bevo Beobank Roeselare heeft met Sébastien Notredame een nieuwe trainer-coach gevonden. De Houthemnaar was in het verleden actief bij onder meer Vosta Staden, Citivo Gits, Sarrako Kortemark, Beltona Dadizele, Kuros Zulte en Gidas Gits.

“Door verbouwingen aan zijn huis is Sébastien de voorbije seizoenen vooral aan de slag geweest als interim bij verschillende ploegen”, stelt Nico Vandenbulcke, coördinator van de Beverse seniorploegen en dit seizoen de trainer-coach van de C-ploeg, zijn opvolger voor. “Daarom wou hij zich nergens engageren om aan het seizoen te starten. Maar de werken zijn binnenkort achter de rug, waardoor hij volgend seizoen weer wat extra vrije tijd heeft. Net iets wat mij door mijn job steeds vaker ontbreekt. Daarom dat ik een stapje opzij zet. Al blijf ik me wel inzetten voor Bevo en wil ik gerust eens depanneren wanneer het nodig is.”

“Sébastien draait ondertussen al verschillende jaren mee in het volleybalwereldje, bezit een A-diploma als trainer en wil zich voor de komende jaren aan onze club verbinden. Ook een belangrijke factor in onze keuze, want de C-ploeg kende de voorbije jaren heel wat trainerswissels en we willen hen nu wat stabiliteit geven. We hebben ons licht bij verschillende van zijn ex-ploegen en -speelster opgestoken. Hij werkt als trainer graag met jeugd en helpt hen enorm in hun ontwikkeling. Iets wat van belang is bij Bevo, waar we onze jeugd alle kansen willen geven. En als trainer-coach mocht Sébastien in het verleden al enkele titels vieren. Hij kent zijn vak dus. Hopelijk kan hij hier even succesvol zijn.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier