Ruben Van Hirtum twee seizoenen langer bij Knack Roeselare

Foto Bart © VDB
Lode Blomme

De 27-jarige receptie-hoekspeler ziet een sterk seizoen met een uitstekende play-off-finale bekroond met een nieuwe overeenkomst voor twee seizoenen.

Ruben Van Hirtum heeft er intussen zes seizoenen Knack Roeselare opzitten. Hij speelde nog één seizoen (2011-2012) onder coach Dominique Baeyens en behoort samen met Hendrik Tuerlinckx, Pieter Coolman, Stijn D’Hulst, Gertjan Claes, Stijn Dejonckheere en Arno Van de Velde en coach Emile Rousseaux tot het selecte clubje van acht dat in de periode 2012-2017 vijf titels op rij verzamelde plus driemaal de Beker van België en twee keer de Supercup.

Met Ruben Van Hirtum zet Knack Volley verder in op talentvolle Belgische spelers. Hij speelde de voorbije weken heel sterke finalewedstrijden en speelde een hoofdrol ik de belangrijke zege op verplaatsing bij Maaseik.

Kern zo goed als rond

Met de contractverlenging van Van Hirtum is de kern voor volgend seizoen al zo goed als rond. Eerder deze week raakte bekend dat het contract van spelverdeler Stijn D’Hulst niet verlengd werd. In zijn plaats komt de 22-jarige Ardooienaar Sander Depovere. Met Matthijs Desmet, Benjamin Robbe en Jonas Vanthournoudt worden ook drie jonge spelers aan de kern toegevoegd. De club moet nu enkel nog praten met Gertjan Claes. De rest van de spelersgroep ligt nog 1 of meerdere jaren onder contract.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.