Roeselaarse volleybaldames Bevo A hopen tweede stek te behouden

Lien Moijson: We stuwen elkaar naar een hoger niveau." © SM
Redactie KW

Zondag won Bevo A met 3-0 van Noorderkempen in competitieverband. En door het mistasten van hun concurrenten staat Bevo A plots tweede in Liga B. Zaterdag wacht met Blaasveld opnieuw een haalbare tegenstander.

“Deze tweede plaats hadden we bij de start van het seizoen nooit verwacht. Uiteraard hopen we die positie te behouden, maar het seizoen is nog lang”, zegt de 30-jarige Oostendse Lien Moijson.

“We zullen ons best doen om ook tegen de toppers uit onze reeks te winnen. Het wordt niet gemakkelijk, maar als we op deze manier blijven spelen, is alles mogelijk. Ook de titel? (lacht) “Daar denken we niet aan. Aubel heeft al negen punten voorsprong.”

Zaterdag wacht met Blaasveld een haalbare tegenstander. “Ook al staan ze tiende, het wordt zeker geen gemakkelijke partij. We zullen goed voorbereid aan de opslag moeten komen. Maar we gaan uiteraard opnieuw vol voor winst. Dat is ook een van onze sterktes: iedereen wil er altijd voluit voor gaan. Deze groep vult elkaar aan en stuwt elkaar naar een hoger niveau. Misschien kunnen we met Bevo op termijn wel naar Liga A?”, besluit Lien. (SM)

Zaterdag 8 februari om 20.30 uur: Blaasveld – Bevo A.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier