Rembert Torhout verliest derby, maar haalt twee spelers bij Hermes Oostende

Redactie KW

Na de 3-2-overwinning voor Hermes werd bekendgemaakt dat Wouter Verhelst en Brieuc de Séjournet volgend seizoen bij Rembert spelen.

In de aanloop naar de enige West-Vlaamse derby in eerste nationale sloot Wouter Verhelst, Torhoutenaar met een rijk verleden bij Knack Roeselare, een terugkeer naar zijn jeugdclub Rembert Torhout niet uit. “De sporthal ligt aan de overkant van de straat en ook vorig seizoen was Rembert voor mij al een serieuze optie”, gaf de middenman van Hermes Oostende aan. “Als een ploeg op dit niveau dreigt uiteen te spatten, is het normaal dat er van de clubs uit de streek interesse komt. Misschien spelen er zaterdag dus nog voor een transfer.”

Geen loze woorden, zo bleek vanavond na de onderlinge wedstrijd. Wouter Verhelst en receptie-hoekspeler Brieuc de Séjournet spelen volgend seizoen namelijk in de kleuren van Rembert Torhout, zo bevestigt Peter Debruyne, lid van de sportieve cel bij Rembert. Eerder deze week haalde de Torhoutse club met Koen Devos uit Koekelare ook al een nieuwe trainer binnen.

Hermes Oostende won de derby overigens met 3-2, de setstanden waren 25-21, 27-29, 25-22, 19-25 en 15-11.

(AD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.