Rembert Torhout A helemaal klaar voor de bekerwedstrijd tegen Marke

Wouter Verhelst: "De beker is een leuke bonus die we er heel graag bijnemen." (foto JS)
Redactie KW

Het team van afscheidnemend coach Koen Devos heeft het tweede deel van de competitie goed ingezet met een duidelijke overwinning tegen Tesla Lint.

Alles wijst erop dat de Torhoutenaren helemaal klaar zijn voor de bekerconfrontatie van woensdag. In de halve finale van de Beker nationaal/divisie moeten ze het opnemen tegen VT Marke-Webis Wevelgem A, dat in Liga B speelt.

Kapitein Wouter Verhelst heeft er alle vertrouwen in dat zijn ploeg er woensdag zal staan. “We zitten in een goede flow en spelen zonder de minste druk, want we zijn de underdog. In één wedstrijd is alles mogelijk en zeker wanneer we in eigen huis mogen aantreden. Deze partij komt op een goed moment, want we hebben met het behalen van de play-offs ons hoofddoel voor dit seizoen al gerealiseerd. De beker is een leuke bonus die we er heel graag bijnemen. In de resterende wedstrijden van de play-offs valt voor ons niet veel meer te rapen. Als we woensdag echter winnen, mogen we de bekerfinale spelen en dat is toch leuk meegenomen.”

Ook voor coach Koen Devos zou een bekerfinale een mooi afscheid zijn van de ploeg waar hij vele jaren de sportieve leiding had. “Hoewel we dit nog niet expliciet formuleerden, willen we Koen heel graag als ploeg een afscheidsgeschenk aanbieden in de vorm van een mooie beker“, geeft Wouter Verhelst eerlijk toe. (PDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier