Provinciale titels voor Bram Depovere-Tony Feys en Ansofie De Vriese-Irene Chanterie

Bram Depovere en Tony Feys zijn West-Vlaams kampioen. © PR
Redactie KW

Na tornooien in Kortrijk, Beveren Leie, Middelkerke, Zeebrugge en Blankenberge vond zondag de laatste manche van het West-Vlaams beach-kampioenschap 2019 in Knokke-Heist plaats.

Bij de vrouwen won het duo Justine Van Overberghe-Stephanie De Wulf de manche in Knokke-Heist. Bij de mannen wonnen Mano Van de Moortel Mano en Dieter Vandenberghe nipt de spannende finale tegen Bart Mariën en Kristof Deleu.

Na deze zesde manche zijn ook de West-Vlaamse kampioenen gekend. Het duo Ansofie De Vriese-Irene Chanterie kroonde zich tot kampioen bij de vrouwen. Bram Depovere en Tony Feys staan op het hoogste schavot bij de mannen. Dit tweetal won weliswaar geen enkele manche, maar dank zij hun regelmaat en door winst in de kleine finale op het laatste tornooi tegen Michiel Vandecappelle en Arthur Follet sprongen ze finaal nog over dit team naar de eerste plaats.

Ansofie Devreese en Irene Chanterie vieren hun Amabeachtitel.
Ansofie Devreese en Irene Chanterie vieren hun Amabeachtitel.© PR

Individueel behaalden Sofie Van Acker bij de dames en Mano Vandemoortel bij de mannen de hoogste individuele scores tijdens het voorbije beachseizoen.

Zaterdag 10 augustus volgen in Knokke-Heist nog de Vlaamse kampioenschappen waar de West-Vlaamse ploegen zich kunnen meten met de betere ploegen uit de andere provincies.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier