Prefaxis krijgt 0-3 om de oren van Antwerpen

Jelle Sinnesael passeert Bas van Bemmelen © VDB
Redactie KW

Prefaxis Menen is er niet in geslaagd om te stunten tegen Antwerpen.

In eigen huis ging het met 0-3 (21-25, 19-25 en 21-25) de boot in. Zaterdag maakt Menen op de laatste speeldag de verplaatsing naar Maaseik.

In de eerste set hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Pas op het einde moest Prefaxis de rol lossen waarmee de set met 21-25 naar de bezoekers ging. In de tweede set maakte vooral het middencompartiment van Antwerpen indruk. Elke kans die ze kregen, werkten ze beheerst af. Menen kon er niet veel tegen inbrengen en zo stond de 0-2 al snel op het scorebord. De derde set was een dubbeltje op zijn kant, maar ook nu liet de thuisploeg op het einde van de set enkele steken vallen en Antwerpen profiteerde hier optimaal van. Ze haalden de derde set en bijgevolg ook de wedstrijd met 21-25 binnen.

Volgens de Meense kapitein Jelle Sinnesael was er tegen dit Antwerpen niet veel te beginnen. “Ze waren heel sterk. Vooral receptioneel maakten ze indruk. Wij hebben van onze kant een degelijke prestatie neergezet en ik ben dan ook niet zo zwaar ontgoocheld”, aldus Jelle Sinnesael.

(JD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.