Poolse topper Basia Zakoscielna blijft bij Hermes Oostende

© Getty
Redactie KW

Bekerhouder Hermes Oostende heeft zich nog aanzienlijk versterkt in de kern voor 2020-2021 door de contractverlenging van de Poolse topper Basia Zakoscielna.

De Poolse receptie-hoekspeelster Basia Zakoscielna (21, 1m83) blijft toch een tweede opeenvolgend seizoen bij Hermes Oostende. Zakoscielna wou niet vroeg beslissen over een contractverlenging. “Wel zag ze dat er een mooi team begon te ontstaan. In dat verhaal wilde ze meestappen”, legt sportief manager Lieven Louagie het recente akkoord uit. “Voor haar voorzien we ook meer trainingsuren. Onze nieuwe trainer Koen Devos heeft daarover duidelijke afspraken met haar gemaakt. Die extra trainingsuren, die niet verplicht zijn maar waar andere speelsters ook welkom zijn, waren voor Basia essentieel om de deal rond te krijgen. Koen Devos is megagemotiveerd!”

Met de overeenkomst van Zakoscielna is de twaalfkoppige kern van Hermes Oostende compleet. De twee andere blijvers zijn receptie-hoekspeelster Fanny Lafeber en libero Nathalie De Wulf. Bekerhouder Hermes Oostende telt volgend seizoen negen nieuwe gezichten.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier