Play-offs volleybal halen nationale en regionale televisie

Francis De Nolf is voorzitter van de Liga Volleybal.©VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Francis De Nolf is voorzitter van de Liga Volleybal.©VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Redactie KW

Vanaf 27 februari of het begin van de play-offs in de Euromillions Volley League zal er elke speeldag live één wedstrijd uitgezonden worden via de nationale televisiezenders.

“In deze hectische periode, waarbij intensieve live sportbeleving gemist wordt, bundelen wij met de Liga heren en dames, de Nationale Loterij met Euromillions, Volley Belgium en Volley Vlaanderen de krachten om elk speelweekend een topaffiche op televisie te brengen. Bij de live-reportages zal de commentator telkens vergezeld zijn van een cocommentator uit de volleybalwereld voor duiding en analyses. Alle prominente zenders nemen hieraan deel zodat de wedstrijden zullen te zien zijn op Proximus TV, Telenet, Voo, de regionale zenders en Sporza Livestream”, zegt Francis De Nolf, de voorzitter van de Liga Volleybal.

Titelfinale

Van de Champions PO bij de heren (samengesteld uit de eerste vier van de reguliere competitie) komt elke speeldag één wedstrijd op de nationale zenders. Van de titelfinale bij de heren naar ‘best of 5’ komt elke wedstrijd op de nationale zenders.Voor de Challenge PO (de nummers 5 tot en met 8 van de reguliere competitie) wordt er elke speeldag een wedstrijd ter beschikking gesteld van de regionale zenders.

Van de Play-offs van de dames komen de twee halve finales en één finalewedstrijd op de nationale zenders.

De kalender bij de heren zal bekend zijn op 15 februari want de inhaalwedstrijd van zondag, Knack Roeselare-Lindemans Aalst, bepaalt mee de eindrangschikking én ook de kalender. (RBD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.