Pieter Coolman één seizoen langer bij Knack Volley

Pieter Coolman© VDB
Pieter Coolman© VDB
Redactie KW

Middenspeler Pieter Coolman speelt ook volgend seizoen bij Knack Volley. De overeenkomst werd vandaag getekend. Meteen een uniek verjaardagsgeschenk, want deze 24ste april werd Pieter 31 jaar.

Pieter Coolman snijdt meteen zijn tiende seizoen aan bij Knack Volley. Daarmee steekt hij Wouter Verhelst die als centrumspeler acht seizoenen uitkwam voor Knack definitief voorbij.

Golden Boys

In die negen seizoenen won Pieter Coolman met Knack zes titels en zeven bekers waarvan zes opeenvolgend naast vier supercups. Daarmee werd hij ook één van de Golden Boys die samen voor de vele successen tekenden.

Hij werkte dit seizoen één van zijn sterkste seizoenen af nadat hij het vorige seizoen door een hardnekkige blessure geteisterd werd. Hij was dan ook weer verenigd met zijn favoriete spelverdeler Stijn D’Hulst, die ook al net vandaag jarig was . Die hereniging was op het veld heel succesvol met de dubbel titel-beker en op de Volley Proms werd Pieter Coolman gekroond als de beste middenspeler van de EuroMillions League.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.