Par-ky Menen wordt Decospan Volley Team Menen

Par-ky Menen wordt Decospan Volley Team Menen. © MPM
Redactie KW

De overgang van Par-ky naar Decospan betekent niet dat de naamsponsor plots uit een ander huis komt. Wel kiest Decospan er de komende jaren voor om de naambekendheid als bedrijf verder uit te bouwen in plaats van te focussen op de merknaam Par-ky.

Decospan is al vele jaren een trouwe partner van de Meense club, sinds 2017-2018 als naamsponsor (als opvolger van Prefaxis). Met twee locaties (waaronder het gloednieuwe Veneer House) is het familiebedrijf stevig verankerd in Menen. Met Pieterjan Desmet heeft momenteel de derde generatie de leiding, terwijl Jan Desmet de voorbije maanden een van de grote bezielers van de doorstart was.

Decospan is een specialist in de fineerverwerking en viert dit jaar zijn 40e verjaardag. In 2018 was het bedrijf een van de finalisten van de “Onderneming van het Jaar”.

Contractverlenging

Nog goed nieuws is dat Decospan het in 2020 aflopende contract inmiddels met 2 jaar heeft verlengd. Geheel in lijn met de langetermijnvisie na de doorstart, kan de club dus zeker tot het seizoen 2021-2022 blijven rekenen op de steun van Decospan. Met de naamsverandering krijgt de club ook een aangepast logo in de kleuren van Decospan.

Jan Desmet van Decospan.
Jan Desmet van Decospan.© MPM

Ondertussen is ook de kalender voor de EuroMillions Volley League beschikbaar. Decospan Volley Team Menen speelt zijn eerste wedstrijd op zondag 20 oktober in Waremme en debuteert thuis op 26 oktober tegen BDO Haasrode Leuven. Tegen dan zou de nieuwe vip-ruimte helemaal afgewerkt moeten zijn. De afbraakwerken zijn nog volop aan de gang.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier