Als receptie-hoekspeler dan nog wel. "Het wordt voor mij een nieuwe uitdaging", reageert Maddens op zijn overstap. "Bij Menen was ik het volleybalplezier verloren en ik hoop het bij mijn ex-club Marke-Webis B terug te vinden. Ik ken alle ploegmaten dus wordt het geen stap in het onbekende. Het is de bedoeling om ook mee te trainen met de Liga B-ploeg. Door een paar trapjes lager te volleyballen kan ik me nu ten volle focussen op mijn studies ergotherapie aan de Howest in Kortrijk."

"Ik heb bij Menen een mooie tijd gekend en ik wil vrijdag na de match uitgebreid afscheid nemen van de supporters. In de toekomst kom ik zeker nog terug als supporter", aldus Maddens, die vier seizoenen in het eerste team aantrad.

Het lijkt al zo goed als zeker dat Kobe Brems (19) zijn opvolger wordt. Brems zat al aan de onderhandelingstafel en was afgelopen zaterdag al een opvallende toeschouwer in Aalst tegen Par-ky. Brems komt van de volleybalschool en geldt als groot talent.

Ook Xavi Folguera zoekt in het tussenseizoen andere oorden op. De 30-jarige spelverdeler wordt vervangen door de 24-jarige Fransman Quentin Schouteten, die afgelopen jaar als doublure van Matthias Valkiers fungeerde bij het Franse Tourcoing. Hij liet zich in goede zin opmerken, maar staat wel voor zijn vuurdoop als eerste setter bij een subtopper. Ex-libero Julien Lemay staat ook open voor een terugkeer naar Menen. Hij zou maar een paar dagen per week trainen en als back-up dienen voor jeugdspeler Yentl Bille, die voluit zijn kans lijkt te krijgen.

(MPM)

Als receptie-hoekspeler dan nog wel. "Het wordt voor mij een nieuwe uitdaging", reageert Maddens op zijn overstap. "Bij Menen was ik het volleybalplezier verloren en ik hoop het bij mijn ex-club Marke-Webis B terug te vinden. Ik ken alle ploegmaten dus wordt het geen stap in het onbekende. Het is de bedoeling om ook mee te trainen met de Liga B-ploeg. Door een paar trapjes lager te volleyballen kan ik me nu ten volle focussen op mijn studies ergotherapie aan de Howest in Kortrijk.""Ik heb bij Menen een mooie tijd gekend en ik wil vrijdag na de match uitgebreid afscheid nemen van de supporters. In de toekomst kom ik zeker nog terug als supporter", aldus Maddens, die vier seizoenen in het eerste team aantrad.Het lijkt al zo goed als zeker dat Kobe Brems (19) zijn opvolger wordt. Brems zat al aan de onderhandelingstafel en was afgelopen zaterdag al een opvallende toeschouwer in Aalst tegen Par-ky. Brems komt van de volleybalschool en geldt als groot talent.Ook Xavi Folguera zoekt in het tussenseizoen andere oorden op. De 30-jarige spelverdeler wordt vervangen door de 24-jarige Fransman Quentin Schouteten, die afgelopen jaar als doublure van Matthias Valkiers fungeerde bij het Franse Tourcoing. Hij liet zich in goede zin opmerken, maar staat wel voor zijn vuurdoop als eerste setter bij een subtopper. Ex-libero Julien Lemay staat ook open voor een terugkeer naar Menen. Hij zou maar een paar dagen per week trainen en als back-up dienen voor jeugdspeler Yentl Bille, die voluit zijn kans lijkt te krijgen. (MPM)