Par-ky Menen neemt afscheid van hoofdaanvaller Vaskelis

© MPM
Redactie KW

Menen moet het voortaan doen zonder Edvinas Vaskelis. De aanvaller verlaat de club meteen.

“In onderling overleg, en met wederzijdse toestemming, werd vandaag het lopende contract met Edvinas Vaskelis ontbonden. Aan de basis van deze beslissing liggen dringende familiale redenen bij de Litouwse hoofdaanvaller“, laat het bestuur weten.

“Om de speler de kans te geven om de situatie in alle rust op te lossen, en om de impact op de werking van de club te beperken, was de beste beslissing om uit elkaar te gaan. De competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag in Aalst was dan ook de laatste van Vaskelis in Meense loondienst.”

Vaskelis eiste daarin wel een hoofdrol op met 20 punten. Ook met zijn opslag bood hij de ploeg vaak een meerwaarde. Zo keerde Menen met ‘Eddy’ aan de opslag spectaculair tegen Maaseik na een 16-23-achterstand.

“We houden eraan Edvinas te bedanken voor zijn periode bij Par-ky Menen en wensen hem het allerbeste in zijn verdere carrière”, laat de club nog weten. Het is nog niet geweten of de ploeg op zoek gaat naar een opvolger. De markt is niet al te groot en ook de financiële middelen bij de grensclub blijven beperkt.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier