Pablo Guzmán blijft bij Knack Roeselare

Knackaanwinst Pablo Guzmán. (Foto Bart) © VDB
Redactie KW

De Puerto Ricaan die als medical joker de geblesseerde Gertjan Claes tot het einde van het seizoen moet vervangen, tekende woensdagavond zijn contract.

Knack Roeselare versloeg woensdag in Schiervelde makkelijk Waremme met 3-0 en dit onder het goedkeurend oog van ex-speler Ivan Contreras, die de opslag mocht geven. In de buurt van de Mexicaan ook gespot op de tribunes: Pablo Francisco Guzmán Parés, die bij Knack de onfortuinlijke Gertjan Claes zal vervangen.

De 26-jarige receptie-hoekspeler trainde deze week mee met de groep waarna coach Emile Rousseaux groen licht gaf. Na amper twee rondjes verzwikte de Puerto Ricaan begin deze week nog zijn enkel, gelukkig zonder erg. Gisteren tekende Guzmán na de thuiswedstrijd tegen Waremme zijn contract.

Pablo Guzmán speelde het afgelopen seizoen bij de Guaynabo Mets, de ploeg waarmee hij begin deze maand kampioen werd in de Puerto Rico Superior League. In de vierde en beslissende wedstrijd van het kampioenschap, gewonnen met 3-2 van de Arrecibo Captains, scoorde Guzmán 30 punten en werd hij verkozen tot Most Valuable Player.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier