Ook Pieter Coolman verlengt zijn contract bij Knack Roeselare

Voor Coolman wordt het zijn negende seizoen bij Knack Roeselare. © Bart
Redactie KW

Ook middenman Pieter Coolman trekt volgend seizoen opnieuw het shirt van Knack Volley. Het wordt zijn negende seizoen op rij in de blauw-witte kleuren.

Coolman is een West-Vlaming in hart en nieren, want Pieter speelt al zijn hele volleybalcarrière binnen de provinciegrenzen. Na Smashing Brugge volgden Torhout, Lendelede, Menen en vanaf het seizoen 2012-2013 Knack Volley Roeselare. In de voorbije jaren verzamelde ‘golden boy’ Pieter vijf kampioenstitels, zes bekerwinsten en vier Supercups bij Roeselare.

Het voorbije seizoen kreeg Coolman halfweg december af te rekenen met een hardnekkige blessure aan de rechterknie. De eerste maal in zijn sportieve loopbaan dat hij geconfronteerd werd met een langdurige blessure. Maar hij vocht terug en twee maanden later speelde hij al zijn zevende bekerfinale in het Antwerps Sportpaleis.

Komend seizoen wordt Coolman herenigd met Stijn D’Hulst, zijn favoriete spelverdeler. Eerder deze week verlengde ook al Hendrik Tuerlinckx zijn contract bij Knack Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier