One Team! One Family!

One Team! One Family! © Ronny Neirinck
Knack Volley Roeselare

De derde editie van de Knack Volley Sponsornight op domein Vossenberg in Hooglede was een voltreffer. En niet alleen op culinair vlak…

Er was inderdaad het exclusieve gastronomische luik met creaties van topchefs Frederik Deceuninck (Sel Gris*), Lode De Roover (Fleur de Lin) en patissier Sander Van de Walle (Sel Gris*) en de medewerking van leerlingen en leerkrachten van de Hotelschool Ter Groene Poorte.

Maar minstens even belangrijk en verrassend was het luik entertainment met speelse uitdagingen voor de spelersgroep van Knack Volley, de vele filmpjes tussendoor, de presentatie door Bart Coopman, de muzikale noot van de Swinging Volleys, dit alles strak gedirigeerd en geregistreerd door TWICE entertainment.

One Team One Family

Topamusement voor ruim 600 aanwezigen met de aankondiging door voorzitter Francis De Nolf van de contractverlengingen van coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael als verrassende afsluiter.

Onder de slogan ‘One Team, One Family’, die ondertussen ontegensprekelijk de unieke merknaam van Knack Volley Roeselare is geworden, beleefden de genodigden opnieuw een topavond die binnen het sportlandschap in Vlaanderen zijn gelijke niet kent.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.