Noor Debouck (ex-Vlamvo) trekt naar Asterix Avo Beveren

©Matt Brown iStock
©Matt Brown iStock
Redactie KW

Libero Noor Debouck trekt van TSV Vilvoorde naar Asterix Avo Beveren. De talentvolle speelster is een jeugdproduct van Vlamvo Vlamertinge.

Noor Debouck (°2005) komt uit Langemark en heeft nog drie volleyballende zussen : Nelle (intussen gestopt), Trude en Lea. Zij speelden en spelen voor Vlamvo Vlamertinge, de club waar ook Noor haar jeugd doorbracht.

Tot dit seizoen kwam Noor uit voor TSV Vilvoorde. Op 2 november 2019 stond er een match tegen zus Trude op het programma. Verder maakte de jonge libero al haar opwachting bij de Young Tigers. Deze transfer naar Asterix Avo Beveren is dus de volgende stap in haar prille carrière. De club ontstond drie jaar geleden uit een fusie van Kieldrecht en Melsele en speelde in elk seizoen van hun bestaan kampioen in Liga A: (2017, 2018 en 2019). Daarvoor was Kieldrecht ook al tienvoudig kampioen.

De A-ploeg werd een kwarteeuw gecoacht door Gert Vande Broek (54). De Limburger heeft ook al jarenlang de Yellow Tigers onder zijn hoede. Vorig seizoen gaf hij de fakkel door aan zijn assistent Kris Vansnick.

(red)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.