Zaterdag om 19.30 uur zou Menen, goed gestart aan de competitie, de ongenaakbare leider Roeselare ontvangen. De wedstrijd zou live gestreamd worden met commentaar en de club had nog een paar andere verrassingen in petto voor de supporters. Maar die plannen mogen in de koelkast want dinsdag testten drie spelers van Menen positief. En vandaag kwamen daar dus nog eens twee spelers bij. Het gaat om allemaal basisspelers, met uitzondering van de libero.

Een echte verrassing is dit niet want vorige zaterdag speelde Decospan nog tegen Gent en na de 1-3 gewonnen wedstrijd toonden een paar Gentspelers symptomen. Ook die ploeg kampt nu met besmettingen, maar liefst 9 spelers hebben het virus opgelopen. De match van de Oost-Vlamingen zaterdag tegen Achel gaat ook niet door. Bij de Luikenaars van Borgworm ook hetzelfde liedje. Daar raakte de coach eerst besmet en nadien testten nog andere spelers positief. De match tegen Roeselare gaat op een later tijdstip door. (MPM)

Zaterdag om 19.30 uur zou Menen, goed gestart aan de competitie, de ongenaakbare leider Roeselare ontvangen. De wedstrijd zou live gestreamd worden met commentaar en de club had nog een paar andere verrassingen in petto voor de supporters. Maar die plannen mogen in de koelkast want dinsdag testten drie spelers van Menen positief. En vandaag kwamen daar dus nog eens twee spelers bij. Het gaat om allemaal basisspelers, met uitzondering van de libero.Een echte verrassing is dit niet want vorige zaterdag speelde Decospan nog tegen Gent en na de 1-3 gewonnen wedstrijd toonden een paar Gentspelers symptomen. Ook die ploeg kampt nu met besmettingen, maar liefst 9 spelers hebben het virus opgelopen. De match van de Oost-Vlamingen zaterdag tegen Achel gaat ook niet door. Bij de Luikenaars van Borgworm ook hetzelfde liedje. Daar raakte de coach eerst besmet en nadien testten nog andere spelers positief. De match tegen Roeselare gaat op een later tijdstip door. (MPM)